Najaarsaanbiedingen
Deze aanbiedingen zijn direct leverbaar en geldig t/m 30 Oktober 2021

.

Beschrijving Inspiration

Inspiration doet zijn naam eer aan. Het verfrissende en lineaire model kan worden vervaardigd als een- of tweezitter in twee verschillende zithoogtes en drie verschillende breedtes, precies zoals u wenst. Extra ontwerpflexibiliteit wordt geboden door de reeks verschillende armleuningen en voeten. Drie hoekelementen, een hocker element en een individuele fauteuil met bijpassende kruk zijn de perfecte aanvulling.

GEKLEURD OF GESCHILDERD?

Voor een bijzonder hoogwaardige uitstraling zijn alle houten delen van de BW fauteuils en banken gemaakt van massief essenhout. Het oppervlak kan in veel verschillende kleuren worden gebeitst of gelakt, zodat voor elk bekledingsmateriaal de perfecte houttint beschikbaar is.

Bekleding

Zoals bij alle gestoffeerde meubelen van Heida exclusieve interieurs, kan de bank Inspiration bekleed worden met het materiaal van uw keuze. Het veelzijdige assortiment meubelstoffen in onze winkel biedt talloze opties die geschikt zijn voor elke interieurstijl en alle vereisten. Een diverse selectie van verschillende leerkwaliteiten is ook beschikbaar.


Bielefelder Werkstätten bij Heida exclusieve Interieurs.

In onze winkel vindt u een groot deel van de BW collectie. Kom langs in  onze winkel of maak een afspraak zodat wij u goed kunnen adviseren bij het maken van de juiste keuze.


 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info