Bielefelder Werkstätten (BW)

Handmade with passion,

BW is opgericht in 1956 en sindsdien produceren ze top-kwaliteit, met de hand vervaardigde artikelen voor de veeleisende meubelliefhebbers.

Kwaliteit en passie zijn nauw met elkaar verbonden. Bij Bielefelder Werkstätten ontstaat kwaliteit door vakmanschap en de moed om steeds weer nieuwe wegen in te slaan. Deze passie drijft het team van BW, dat uiterst geconcentreerd aan een uniek assortiment meubels werkt , elke dag weer.

Een zitmeubel is als een lichaam dat uit veel lagen bestaat. Soms is het afgerond, soms kubusvormig. Kleurrijk of juist ingetogen. Daarbij vallen veel details pas op als er nog eens goed naar wordt gekeken. Bijvoorbeeld een siernaad, de elegante lijnen, de mooi op elkaar afgestemde materialen.

Ook binnenin is harmonie het toverwoord: op de romp van beukenhout zijn watten en schuim bevestigd die op veren en riemen zitten. De bekleding houdt alles bij elkaar en zit als een maatpak: fluweel, leder,stoffen met structuur. Wie op een meubel van BW gaat zitten, merkt het meteen: hier ontstaan geborgenheid en comfort die goed doen.

 

Een thuis is meer dan alleen een plaats, het is een gevoel. De bank en fauteuils moeten daarom helemaal zijn afgestemd op uw eigen wensen en behoeften.

Daarnaast zijn er voor een open ruimte zitoplossingen die flexibel aan de indeling van de ruimte zijn aangepast. Met de doordachte woonprogramma's van Bielefelder Werkstätten zijn er veel verschillende individuele mogelijkheden voor de vormgeving, of dit nu voor losse meubels of voor een uitnodigende zithoek is.

In onze winkel vindt u een groot deel van de BW collectie. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak zodat wij u goed kunnen adviseren bij het maken van de juiste keuze.


.


 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram