Heida exclusieve interieurs is vernieuwd!!


Heida exclusieve interieurs is vernieuwd!!


Na ruim een jaar verbouwen is het dan zover,


Heida exclusieve interieurs is helemaal vernieuwd.

De gehele collectie is aangepast naar de woonwensen van nu. De meubelcollectie is tijdloos soms zelfs modern geworden met af een toe een kleine knipoog naar het sfeervolle klassieke interieur.

Ook onze meubel en gordijnstoffen zijn daar uiteraard in meegegaan.


Verder zijn wij afgelopen jaar ook trots dealer geworden van het oer Hollandse merk Leolux, wat garant staat voor kwaliteit en design met een eigen gezicht.

U kunt dan ook uitgebreid bij ons terecht voor al uw Leolux wensen.


Uiteraard Hebben wij ook nog al onze oude vertrouwde merken zoals een schitterende collectie zitmeubelen van Bielefelder Werkstätten, de Progetti fauteuilts van Giorgetti, een ruime collectie relaxfauteuils van het Nederlandse merk de Toekomts, het design merk Ghyczy, enz, enz.

Ook voor maatwerk in houten meubelen of het nu in eiken, noten, of kersenhout is, in lak of olie afgewerkt, bijna alles is mogelijk bij ons.

Natuurlijk zijn de eettafels, salontafels, kasten, dressoirs ook in standaard maten te leveren.

Voor het her-stofferen van uw zitmeubel kunt u ook bij ons terecht.

Het meubel gaat dan weer helemaal kaal tot de romp, de vering wordt gecontroleerd, en desnoods vervangen. En uiteindelijk met veel aandacht weer opnieuw bekleed.

U heeft dan ook weer een nieuw meubel!!

Verder Staat onze winkel altijd gezellig vol met een roulerende collectie woonaccessoires, schilderijen en nog veel meer prachtige items.


Kom dus Naar Heida Exclusieve Interieurs en laat u verrassen.


0222
E-mailen
Bellen
Map
Info