Heida exclusieve interieurs gordijnen en stoffering

Bent u op zoek naar gordijnen, vitrage, meubelstoffen, karpetten of tapijt?

Kom dan langs in onze showroom op het Ruysdaelplein 43 in Rijswijk.

Wij hebben in onze winkel een breed assortiment aan schitterende gordijnstoffen voor bijvoorbeeld overgordijnen, vitrages, inbetweens, of vouwgordijnen.


Bij Heida exclusieve interieurs profiteerd u van onze lange ervaring in het maken van de mooiste interieurs. Wij bestaan dit jaar 100 jaar, en dat is niet voor niks.


Kom langs en laat u inspireren door onze prachtige winkel.Gordijnen en vitrage

Gordijnen in huis zorgen voor veel sfeer. U kunt qua gordijnen bij ons terecht voor alle soorten overgordijnen en vitrage, ook is er een ruime keuze in inbetween stoffen, dit zijn stoffen die met transparantie van de stof tussen een overgordijn en vitrage zitten.Vouwgordijnen

In huis wil je graag een fijne sfeer en stijlvol interieur, vouwgordijnen kunnen goed gecombineerd worden met gordijnen en zorgen voor een flexibele regeling van het daglicht.

Voor diversen interieurstijlen

Vouwgordijnen passen erg goed bij diverse interieurstijlen. Kies je voor een transparante stof of juist een verduisterende? Met een ruime keus aan kleuren en stoffen past er altijd een vouwgordijn bij uw interieur.

Vouwgordijnen combineren

Vouwgordijnen worden vaak toegepast in landelijke en klassieke woonkamers, maar zijn natuurlijk voor elk interieur geschikt. Ze zijn uitstekend te combineren met overgordijnen of met shutters. Op die manier geef je de vouwgordijnen meer body. Speel met het lichtinval door bijvoorbeeld een semi-transparant vouwgordijn met een verduisterend overgordijn te combineren.

Grote ramen in uw huis?

Heeft u een groot raam in huis? Dan zijn vouwgordijnen daar prima geschikt voor! Ze kunnen namelijk tot maximaal 440 cm breed geproduceerd worden. Ook bevat de vouwgordijnen een prachtige collectie kamerhoge stoffen. Hierdoor heb je in de hoogte geen naden. Dit levert een prachtig eindresultaat op voor grote ramen. Vouwgordijnen in huis is een stijlvolle keuze.


Raamdecoratie op maat

Bij​ het inrichten van je woning wil je een interieur creëren dat bij je past.

Raamdecoratie heeft grote invloed op de sfeer van een ruimte. Het is daarom belangrijk dat de raamdecoratie perfect aansluit bij jouw interieurstijl. Wij hebben voor ieder interieur van trendy tot tijdloos - passende raambekleding.
De sfeerbepaler in uw interieur.


Raamdecoratie is een echte sfeerbepaler in je interieur. Met raambekleding kun je jouw interieurstijl verder vormgeven. Daarnaast helpt raamdecoratie om de warmte buiten te houden, kun je een ruimte verduisteren of met het zonlicht spelen. Laat u daarom adviseren over raamdecoratie die bij u, het raam en het interieur past.
Meubelstoffen en het herstofferen van uw geliefde meubel

Naast onze prachtige gordijnstoffen hebben wij ook een prachtige collectie meubelstoffen en leer, die we kunnen toepassen op al onze zitmeubelen.

Ook voor het herstofferen van uw geliefde meubelstuk kunnen we deze collectie toepassen zodat u een ruime keuze heeft in verschillende woonstijlen.

Klik hier voor meer informatie over herstofferen

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram