Wittmann meubelen,

 

Heida exclusieve interieurs is een trots Wittmann dealer.

 

Wittmann bied ongeëvenaard vakmanschap, evenals zorgvuldige selectie en bewerking van fijne materialen, die weer de basis zijn voor het uitvoeren van nieuwe ideeën en vormen.

Om die ideëen tot leven te wekken werkt Wittmann regelmatig samen met de grootste namen van hun tijd. Het is daarom niet ongebruikelijk dat langdurige samenwerkingen het resultaat zijn: medewerkers, waaronder:
Johannes Spalt, Jean Nouvel, Matteo Thun en Paolo Piva gaven de richting aan die Jaime Hayon, Sebastian Herkner en Luca Nichetto nu naadloos hebben opgepikt en een nieuw tijdperk zijn ingaan.
Veel ontwerpen brengen op verschillende manieren hulde aan de erfenis van de grote ontwerper Josef Hoffmann, wiens baanbrekende stukken Wittmann tot op de dag van vandaag in heruitgaves aanbiedt en die de kern vormen van de Wittmann-collectie.

Flexibel en oplossingsgericht als vrijwel geen ander bedrijf, produceert Wittmann niet alleen stand-alone stukken en ensembles voor high-end publieke en private interieurs, het is ook veelgevraagd als partner voor op maat gemaakte opdrachten, waar exclusiviteit en ongeëvenaard vakmanschap voorop staan.


 
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram