Heida Exclusieve Interieurs
uw interieur specialist

De Leolux Bellice ervaart u bij Heida exclusieve interieurs in Rijswijk

Prachtig en slim ontworpen.
Een echte schoonheid, rijk en uitnodigend. Bellice brengt smaken, sferen en woonstijlen samen, door haar omvangrijke pakket aan mogelijkheden en de tijdloze verfijning in haar afwerking. Dat ziet u in de handmatig afgeknoopte siernaden en de los gestoffeerde kussens, dat voelt u in het comfort.

De Bellice is leverbaar als fauteuil, divan, bank met 2 kussens van 70, 80, 90, 100 of 110 cm of bank met 3 kussens van 80 of 90 cm. Een groot aantal aanbouwelementen, 3 poefs, 2 chaise longues en hoofdsteunen in 3 breedtes en een armkussen maken het programma compleet.

U kiest voor hoge, lage, brede of smalle armen (medium of firm). Daarnaast is er een verstelbare smalle arm die extra comfort biedt op momenten van ontspanning. 

De fauteuil is slechts in een uitvoering leverbaar.

Onder uw Bellice kiest u voor poten in aluminium (Fino of Sobrio), Black Chrome (Onyx) of eiken (Palo), of voor de aluminium slede Anillo. Metalen delen worden optioneel gelakt of geëpoxeerd, houten poten gebeitst of geolied.Bij Heida exclusieve interieurs in Rijswijk kunt u de Bellice van Leolux zien, voelen en ervaren. Ook zijn er alle stoffen en leerstalen aanwezig om de Bellice samen te stellen.


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram