Heida Exclusieve Interieurs
uw interieur specialist

De Leolux Lloyd ervaart u bij Heida exclusieve interieurs in Rijswijk

Tijdloos interieurdesign,


Lloyd brengt werelden samen; de aandacht die Leolux aan haar comfort besteedt, gegoten in de Italiaanse vormgeving van Gino Carollo. Noord ontmoet zuid.

Hier staat Lloyd. Een baken van design. Stoer en tegelijkertijd ook heel uitnodigend. Met een soepele, bijna nonchalante stoffering en ambachtelijke details, zoals een decoratieve bies die de krachtige vorm benadrukt. Lloyd biedt daarbij alle ruimte voor een eigen interpretatie: binnen- en buitenzijde kunnen apart gekozen worden, net als de kleur van de voet en de sierstiksels.
Karakteristiek voor Lloyd is zijn natuurlijke uitstraling. De draaivoet is uitgevoerd in massief hout of aluminium en krijgt een zekere lichtheid door de afgeschuinde zijden. De hendel van het neigmechaniek is voorzien van een leren bekleding.
Als designers en ontwikkelaars zoveel aandacht besteden aan een fauteuil, ontstaat er een interieur-object met een elegantie die tijdloos is. Uniek en internationaal van karakter. Lloyd van Leolux.

Bij Heida exclusieve interieurs in Rijswijk kunt u de fauteuil Lloyd van Leolux zien, voelen en ervaren. Ook zijn er alle stoffen en leerstalen aanwezig om de Lloyd samen te stellen.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram