Heida Exclusieve Interieurs
uw interieur specialist

Relaxfauteuils

Wij hebben in onze winkel een mooie collectie relaxfauteuils, van handbediend tot volledig elektrische modellen op een accu.

Van het toonaangevende Nederlandse merk de Toekomst hebben wij verschillende modellen in onze winkel staan.

Een Twice relaxfauteuil wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. drie motoren; één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en voetklep in "hart-balans" stand te bewegen. Deze zgn. “hart-balans” functie houdt in dat voeten en het hart in een denkbeelding horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast wat als zeer rustgevend wordt ervaren. U kunt ook de zitting zonder het gebruik van de voetensteun kantelen. Hierbij kantelt de rug met de zitting mee.
Dit model kan optioneel geleverd worden met een sta-op functie. Bij de uitvoering met sta-op hulp is de maximale valling (hellingshoek) van de zitting iets minder ver.
De elektromotoren worden door een oplaadbare accu gevoed waardoor er bij gebruik geen snoer over de vloer loopt. De bedieningstoetsen zijn afhankelijk van het model, opgenomen in de zitting of armleuning (links voorstaand). Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund.

Verder hebben wij van de merken Leolux en Bielefelder Werkstätten verschillende handbediende modellen.


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram