Geweven hout van Zonnelux bij Heida Exclusieve Interieurs.

De natuurlijke look en feel van geweven hout is een populaire keuze onder interieurontwerpers. Deze raamdecoratie is gewild vanwege de unieke geweven structuur die het daglicht op een aantrekkelijke manier filtert. Het toevoegen van geweven hout in een huis creëert een warme en gezellige sfeer.

De geweven houten raamdecoratie is beschikbaar in twee wevingen: 'thin sticks' en 'flat sticks'. De 'thin sticks' weving biedt een transparante doorkijk, terwijl de 'flat sticks' weving een iets dikkere structuur heeft waardoor het minder eenvoudig is voor voorbijgangers om naar binnen te kijken, maar nog steeds mogelijk is. Bij Zonnelux kun je deze geweven houten raamdecoratie verkrijgen als vouwgordijn en rolgordijn, welke weving of raamdecoratie je ook kiest, geweven hout is een natuurproduct en zal daardoor altijd een unieke uitstraling hebben. Een bamboe vouwgordijn of roll-up zorgt altijd voor een gezellige sfeer in huis.

Onze collectie biedt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een vouwgordijn met een prachtige houten structuur. Bamboe vouwgordijnen zijn een echte blikvanger in huis en tegelijkertijd een duurzame keuze. Het bamboe vouwgordijn is een elegant en stijlvol raamdecoratie product dat je interieur een chique uitstraling geeft. Of je nu kiest voor lichte, neutrale tinten of voor opvallende kleuren zoals antraciet of zwart, bij Heida Exclusieve Interieurs kan je altijd rekenen op een passend advies. Daarnaast bied Zonnelux ook andere soorten houten raamdecoraties zoals houten blinds, jaloezieën en shutters. Bekijk de collectie op onze website voor meer inspiratie en ontdek welk raamdecoratie het beste bij jouw interieur past.

Kom naar de winkel en laat u informeren over de mogelijkheden van geweven hout.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram