Fauteuil Dexter,


Deze moderne, functionele fauteuil is perfect voor iedereen die comfortabel wil zitten en ontspannen. Het fraai gevormde design harmoniseert optimaal met de fauteuilfuncties. Een duidelijk gestructureerde schaal omringt het zachte, nonchalante zit- en rugleuningkussen. De traploos verstelbare rugleuning, het kantelbare hoofdgedeelte en de opklapbare voetensteun, die in ingeschoven positie onder het zitvlak niet meer zichtbaar is, zorgen voor een ideaal gevoel van welzijn. Dexter is verkrijgbaar in een motoraangedreven of mechanische uitvoering.

Bekleding

Zoals bij alle gestoffeerde meubelen van Heida exclusieve interieurs, kan de fauteuil Legend bekleed worden met het materiaal van uw keuze. Het veelzijdige assortiment meubelstoffen in onze winkel biedt talloze opties die geschikt zijn voor elke interieurstijl en alle vereisten. Een diverse selectie van verschillende leerkwaliteiten is ook beschikbaar.

Bielefelder Werkstätten bij Heida exclusieve Interieurs.

In onze winkel vindt u  een groot deel van de BW collectie. Kom langs in  onze winkel of maak een afspraak zodat wij u goed kunnen adviseren bij het maken van de juiste keuze. 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram