Leolux meubelen bij Heida exclusieve interieurs

De aantrekkelijke vormgeving van de meubels maken de meubelen geliefd bij een jong en een oud publiek. Maar bovenal: de kwaliteit van gebruikte materialen en de klantgerichte focus maken Leolux één van de beste meubelleveranciers van Europa.

Door de samenwerking met beroemde, maar ook talentvolle designers bestaat de collectie uit een breed scala van verschillende modellen.

Zo zijn er bijvoorbeeld compacte modellen die meer gericht zijn op uitmuntend zitcomfort en waaruit je makkelijk kunt opstaan en in kan gaan zitten, maar ook zijn er royale lounge zithoeken en gave fauteuils met een bijzondere vormgeving. Bij ieder model is altijd de Leolux signatuur zichtbaar.

Door de vele mogelijkheden qua maatvoeringen, bekleding en kleuren, maar ook de opties om de zithoogte of de zitdiepte aan te passen past een meubel bijna altijd in ieder interieur. Wist u dat Leolux ook let op de details? Zo kunt u bij veel modellen de wijze van stikken van de stiknaad bepalen en de kleur van het garen van de stiknaad bepalen. Zo is van ieder meubel een uniek exemplaar te maken!

Of het nu een Leolux bank of een Leolux Fauteuil is, bij Heida exclusieve interieurs hebben wij een grote collectie Leolux meubelen in de winkel staan.

Ook hebben wij een grote collectie Leolux stoffen en leer in huis om de keuze van de bekleding te bepalen.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram