De Leolux Bellice ervaart u bij Heida exclusieve interieurs in Rijswijk

De Bellice is een prachtig ontworpen meubelstuk dat slim is samengesteld met een uitnodigende uitstraling. Het biedt een rijke mix van smaken, sferen en woonstijlen door het omvangrijke pakket aan mogelijkheden en de tijdloze verfijning in de afwerking. Het vakmanschap is duidelijk te zien in de handmatig afgeknoopte siernaden en los gestoffeerde kussens, wat bijdraagt aan het comfort van het meubelstuk.


De Bellice is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder de fauteuil, divan, bank met 2 of 3 kussens van verschillende breedtes en aanbouwelementen, poefs, chaise longues en hoofdsteunen. U heeft de keuze uit hoge, lage, brede of smalle armen (medium of firm) en er is zelfs een verstelbare smalle arm beschikbaar voor extra comfort tijdens ontspanning.


Ook de poten van de Bellice zijn aan te passen aan uw wensen. U kunt kiezen voor poten van aluminium (Fino of Sobrio), Black Chrome (Onyx) of eiken (Palo), of voor de aluminium slede Anillo. Daarnaast kunt u metalen delen optioneel laten lakken of epoxeren en houten poten laten beitsen of oliën. Kortom, met de Bellice heeft u een prachtig en veelzijdig meubelstuk dat aan al uw wensen voldoet.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram