Leolux meubelen koopt u bij Heida exclusieve interieurs.


Leolux is een Nederlands meubelbedrijf dat bekend staat om zijn unieke en innovatieve ontwerpen. Het bedrijf werd opgericht in 1934 en sindsdien hebben ze een reputatie opgebouwd als een van de meest toonaangevende meubelontwerpers van Nederland. Leolux heeft een breed scala aan producten, van banken en stoelen tot tafels en accessoires.

Een van de kenmerken van Leolux is hun gebruik van hoogwaardige materialen en technieken. Ze maken gebruik van de beste leder- en stofkwaliteiten en werken met gespecialiseerde vakmensen om ervoor te zorgen dat elk stuk meubilair van de hoogste kwaliteit is. Dit zorgt ervoor dat Leolux meubelen niet alleen stijlvol zijn, maar ook duurzaam en comfortabel.

Leolux staat ook bekend om hun innovatieve ontwerpen. Ze werken samen met toonaangevende ontwerpers en architecten om stijlvolle en functionele meubelen te creëren.

Leolux heeft een breed scala aan unieke en innovatieve meubelontwerpen van de hoogste kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bank of stoel, of een tafel of accessoire, Leolux heeft iets voor iedereen. Als u op zoek bent naar meubels van de hoogste kwaliteit en ontworpen door toonaangevende ontwerpers, dan is Leolux de juiste keuze.

In onze winkel op het Ruysdaelplein 43 in Rijswijk hebben wij een grote collectie Leolux meubelen met de bijbehorende stof en leer stalen voor u beschikbaar.

Kom naar onze winkel en laat u informeren over dit prachtige merk.
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram