De Leolux Lloyd ervaart u bij Heida exclusieve interieurs in Rijswijk

Tijdloos interieurdesign,


Lloyd brengt niet alleen werelden, maar ook stijlen samen. Het is het perfecte voorbeeld van de combinatie tussen Italiaans design van Gino Carollo en de aandacht voor comfort van Leolux.

 Het is een fauteuil die zowel stoer als uitnodigend is, met een soepele en nonchalante stoffering en ambachtelijke details, zoals de decoratieve bies die de krachtige vorm benadrukt. Lloyd biedt daarbij ook nog de mogelijkheid voor een eigen interpretatie, aangezien zowel de binnen- als buitenzijde apart gekozen kunnen worden, evenals de kleur van de voet en de sierstiksels.


Lloyd is een natuurlijke schoonheid, met een draaivoet van massief hout of aluminium die lichtheid uitstraalt door de afgeschuinde zijden. Het neigmechaniek is voorzien van een leren bekleding en geeft Lloyd een natuurlijke uitstraling. Wanneer designers en ontwikkelaars zoveel aandacht besteden aan een fauteuil, ontstaat er een interieur-object met een elegantie die tijdloos is en uniek en internationaal karakter heeft.

Bij Heida exclusieve interieurs in Rijswijk kunt u de fauteuil Lloyd van Leolux bekijken, voelen en ervaren. Er zijn diverse stoffen en leerstalen aanwezig om de Lloyd geheel naar eigen wens samen te stellen. Met Lloyd ontmoet het noorden het zuiden en ontstaat er een perfecte balans tussen stijl en comfort.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram