De Leolux Bora Balanza ervaart u bij Heida exclusieve interieurs in Rijswijk


Een designer weegt zijn ingevingen, zoekt naar evenwicht; het is zijn vak om de wensen en verlangens van de consument weer te geven in een uitgebalanceerde vorm.
Balanza van Axel Enthoven biedt het evenwicht waaraan u goed design herkent. 

Met een rank frame, elegante aluminium voetjes en een actuele maatvoering – van fauteuil tot 3,5-zitter. Met royale zachte armkussens waarop uw arm of uw hoofd lekker steunt, een hoogwaardige zit en een mee-verende rug voor een ongekend hoog comfort. Helemaal perfect.
De kenner herkent meteen dat de inspiratie voor Balanza is ontleend aan de succesvolle Bora reeks uit de jaren tachtig. Het uitgangspunt van comfort en verborgen schoonheid werd door Enthoven echter helemaal opnieuw benaderd, passend bij deze tijd. Zo ontstond een bankenserie die weliswaar herinnert aan de “classic” van Leolux, maar die ook zonder die verwijzing de verwachtingen volledig waar maakt. Comfortabel en mooi, volledig in balans.

Bij Heida exclusieve interieurs in Rijswijk kunt u de Bora Balanza van Leolux zien, voelen en ervaren. Ook zijn er alle stoffen en leerstalen aanwezig om de Bora Balanza samen te stellen.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram