Leolux bank Enna bij Heida Exclusieve Interieurs in Rijswijk.

Leolux bank Enna,

De bank Enna van Leolux is gekenmerkt door elegante, subtiele vormen en biedt talloze opties om een opvallende kleurencombinatie te creëren met de bekleding en het frame. Bovendien zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft de opstelling, met keuze uit een fauteuil, loveseat, divan, banken en het aanbouwprogramma.


Elegant frame,

U heeft de mogelijkheid om het elegante metalen frame te laten lakken of poedercoaten, waardoor er een overvloed aan kleuren beschikbaar is om uit te kiezen. Dit biedt de optie voor een prachtig contrast of een stijlvolle ton-sur-ton vormgeving.


Armopties: Straight en Bent,

De bank Enna is verkrijgbaar met twee soorten armkussens. Het 'Straight' kussen heeft een rechte vorm en loopt parallel aan de leuning, terwijl de 'Bent' optie speciaal is ontworpen om elegant over de leuning heen te vallen.


Veel mogelijkheden,

Het Enna-programma staat volledig in het teken van variatie, zodat je jouw favoriete uitvoering kunt realiseren. Naast de vele mogelijkheden voor opstelling, bekleding en afwerking, kun je ook kiezen voor een zitgedeelte dat hoger of minder diep is, naar jouw persoonlijke voorkeur.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram