Wittmann meubelen bij Heida Exclusieve Interieurs,

 Heida exclusieve interieurs is een trots Wittmann dealer.


 

Bij Wittmann draait alles om vakmanschap en het creëren van nieuwe vormen en ideeën met behulp van zorgvuldig geselecteerde fijne materialen. Het is een bedrijf dat bekend staat om zijn samenwerkingen met enkele van de grootste namen in de industrie, zoals Johannes Spalt, Jean Nouvel, Matteo Thun en Paolo Piva. Door hun expertise en creativiteit hebben ze de weg vrijgemaakt voor toonaangevende ontwerpers als Jaime Hayon, Sebastian Herkner en Luca Nichetto, die nu het stokje hebben overgenomen en Wittmann naar een nieuw tijdperk hebben geleid.
Een belangrijke inspiratiebron voor Wittmann is de erfenis van de legendarische ontwerper Josef Hoffmann. Zijn revolutionaire stukken blijven vandaag de dag nog steeds een belangrijk onderdeel van de Wittmann-collectie, en zijn van onschatbare waarde voor de geschiedenis van de moderne meubelontwerpen.
Wittmann onderscheidt zich door zijn flexibiliteit en oplossingsgerichte aanpak. Het bedrijf maakt niet alleen unieke en op zichzelf staande meubelstukken en ensembles voor high-end interieurs, maar werkt ook regelmatig samen met klanten om op maat gemaakte opdrachten te leveren die exclusiviteit en ongeëvenaard vakmanschap bieden. Bij Wittmann draait alles om het vinden van de perfecte oplossing voor elke klant, met behoud van de hoogste kwaliteitsnormen.

Kom naar onze winkel om de collectie te bekijken.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram