Heida Exclusieve Interieurs in Rijswijk al meer dan 100 jaar.

Bij Heida Exclusieve Interieurs in Rijswijk staat persoonlijke service centraal en dat al meer dan 100 jaar lang.

Al vier generaties zijn wij dé specialist in alles wat met het interieur te maken heeft en zijn er trots op onze klanten  service,kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden.

Welkom bij Heida Exclusieve Interieurs in Rijswijk Waar Stijl en Comfort Samenkomen.

Bij Heida Exclusieve Interieurs, een warm en gastvrij klein familiebedrijf in Rijswijk, heten we u van harte welkom in de wereld van hoogwaardig en tijdloos interieurdesign. Onze passie is om uw huis om te toveren tot een plek waar jouw persoonlijke stijl tot leven komt en waar comfort altijd voorop staat.

Ontdek Onze Collectie:

Bij Heida Exclusieve Interieurs bieden we een uitgebreide collectie kwaliteitsmeubelen die met zorg zijn geselecteerd. Als klein familiebedrijf streven we ernaar om onze klanten te voorzien van de persoonlijke aandacht en service die ze verdienen. Of u nu op zoek bent naar een elegant nieuw meubelstuk, gordijnen en vitrages op maat, of innovatieve binnenzonweringoplossingen van het gerenommeerde merk Zonnelux, wij hebben alles wat u nodig hebt om jouw interieur te verfraaien.

Herstoffering en Maatwerk:

Heeft u al meubels die u koestert? Ons team van vakmensen staan klaar om ze nieuw leven in te blazen met onze herstofferingsservice. Of u nu een modern tintje aan een erfstuk wilt geven of uw favoriete meubels wilt behouden, wij leveren vakmanschap en precisie, met de persoonlijke toewijding die alleen een familiebedrijf kan bieden.

Kom langs in onze showroom en ervaar de schoonheid en kwaliteit van onze producten zelf.

Als klein familiebedrijf geloven we sterk in het opbouwen van persoonlijke relaties met onze klanten. Of u nu inspiratie zoekt of al een specifiek project in gedachten hebt, ons team staat altijd voor u klaar met advies en oplossingen.
  
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram