Duette® raambekleding  bij Heida Exclusieve Interieurs.


Duette® raambekleding is een veelzijdige oplossing voor zonwering en het isoleren van ramen die geschikt is voor verschillende woonstijlen. De raambekleding is beschikbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen, waardoor het een perfecte aanvulling kan zijn op elke interieur. Of u nu een moderne, landelijke of klassieke woonstijl heeft, duette raambekleding kan worden aangepast aan uw smaak. Hierdoor is het niet alleen een functionele oplossing, maar ook een decoratieve toevoeging aan uw huis.

Duette® raambekleding is een innovatieve oplossing voor Zonwering en het isoleren van ramen. Deze raambekleding bestaat uit twee lagen stof die een honigraad vormen. Dit zorgt ervoor dat er een luchtlaag ontstaat tussen de stoffen, waardoor de warmte in de winter beter wordt vastgehouden en de zonnewarmte in de zomer wordt gereflecteerd. Hierdoor wordt de temperatuur in de kamer beter gereguleerd en kan er energie worden bespaard op verwarming en airconditioning.

Duette® raambekleding is ook beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor het een decoratieve toevoeging is voor elk interieur. Bovendien kan de raambekleding gemakkelijk worden geopend en gesloten, zodat u kunt genieten van het uitzicht of het licht wanneer u dat wilt.

Een ander voordeel van duette® raambekleding is dat het stof waaruit het is gemaakt, hypoallergeen is en daardoor geschikt voor mensen met huisstofmijtallergie.
Duette® raambekleding is een efficiënte en esthetische oplossing voor het isoleren van ramen en kan bijdragen aan een comfortabelere en energie-efficiëntere woning.

Kom naar de winkel of  maak een afspraak om meer te weten te komen over de mogelijkheden van Duette® gordijnen van Zonnelux. 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram